Diamaas Top Juwelier

Veel gestelde vragen

Normale vragen

U vind de informatie voor Retourneren onder onze klantenservice of door hier te klikken

Wij bieden een ‘Niet goed, geld terug’ als uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet. U krijgt het complete aankoop-bedrag teruggeboekt op uw bankrekening. Dit gebeurt binnen 14 kalenderdagen nadat het product in goede orde door DiamaasJuwelier.nl is ontvangen.

Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken op nummer +31 (0)36 525 1615

Is uw order reeds onderweg? Dan kunt u de bestelling actief weigeren. U geeft dan aan de postbode door dat u het pakket niet wilt hebben. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.

Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is kostenloos. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de postbode, dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening.

U kunt alle informatie over onze garantie vinden onder onze klantenservice of door hier te klikken.

U kunt alle informatie over onze verzendkosten vinden onder de klantenservice of door hier te klikken.

Dat is verstandig. Heeft het horloge bijvoorbeeld een metalen band dan is het zaak deze regelmatig te laten controleren en schoon te laten maken. Zo voorkomt u onnodige slijtage aan de band. Ook het mechanische uurwerk van uw horloge verdient de nodige aandacht om deze in optimale conditie te houden. Vraag vrijblijvend advies en kom met uw horloge bij ons langs.

Hieronder de aangegeven waterdichtheid van een horloge.

3 bar: Handen wassen en regenbui.
5 bar: Handen wassen, zwemmen(niet in water springen/duiken)
10 bar: Handen wassen, douchen, zwemmen, snorkelen.
20 bar: Handen wassen,douchen,zwemmen,snorkelen,duiken met duikfles(indien aangegeven door het merk).
30 bar: Handen wassen, douchen, zwemmen, snorkelen, duiken met duikfles(indien aangegeven door het merk).
50 bar: Handen wassen, douchen, zwemmen, snorkelen, duiken met duikfles.

Een chronograaf horloge is een horloge met een stopwatchfunctie. De secondewijzer kan men naar believen laten meelopen, stilstaan en tot nul terugspringen en die concentrisch met de andere wijzer(s) is aangebracht.

Bij Diamaas kunt u terecht voor grotendeels alle gouden en zilveren juwelen reparaties. Elk product, die u in reparatie wilt brengen, bekijken wij bij aanvang zorgvuldig. U zult hierbij op de hoogte gebracht worden van de activiteiten die uitgevoerd zullen worden. Tevens krijgt u van ons direct te horen wat het u gaat kosten om uw juweel te repareren. Zo voorkomen wij misverstanden en zult u geen verrassingen tegenkomen.

Indien u een klacht heeft over het product dat u heeft gekocht, verzoeken wij u ons dit zo snel mogelijk te melden.

U kunt hiervoor een mail sturen naar info@diamaas.nl Omschrijf duidelijk de klacht en vermeld hierbij het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum. Binnen 14 dagen berichten wij u over de afhandeling van uw klacht.

U kunt vanzelfsprekend ook telefonisch contact opnemen met ons, tel. +31 (0)36 525 1615.