Diamaas Top Juwelier

VERZENDKOSTEN

Alle zendingen worden door ons verstuurd met PostNL. Wanneer wij uw aangetekende bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvangt u van ons een Track en Trace code per e-mail. U kunt uw zending vervolgens volgen via Track & Trace van PostNL. Alle per reguliere post verstuurde zendingen kunnen niet door u of ons worden gevolgd.

PostNL / Gratis per reguliere post

 • U ontvangt de bestelling bij reguliere verzending GRATIS.
  Wij sturen uw bestelling in een luchtkussen envelop of als pakketje/brievenbus doosje
  (afhankelijk van de maat) met de reguliere post (postzegel).
 • Is uw bestelling niet of beschadigd aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op
  +31 (0)36 525 1615 of via e-mail info@diamaas.nl
 • DiamaasJuwelier.nl verzendt ruim 90% van alle bestellingen per reguliere post.

Verzenden als brievenbuspakje

 • Uw bestelling wordt goed verpakt in noppen-folie en in een beschermende luchtkussenenvelop verzonden. Na verzending bieden wij u via een e-mail een track & trace code waarmee u uw bestelling gedurende het verzendproces kunt volgen. Kiest u voor deze methode dan hoeft u niet thuis te zijn ten tijde van bezorging en kunt u toch uitgaan van een tijdige en nette aflevering van uw bestelling.
  De bezorging:
 • De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Dit geldt ook wanneer u kiest voor een brievenbuspakje. Zelfs op zaterdag. Uw bestelling zal tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd worden en past door de brievenbus. U hoeft dus geen rekening te houden met de bezorgtijden van de postdienst.
 • Doordat het pakketje door de brievenbus wordt bezorgd, zijn er geen opties omtrent het tekenen voor ontvangst mogelijk. Mocht het pakketje niet door de brievenbus passen of is de brievenbus vol, dan zal de bezorger aanbellen en trachten het brievenbuspakje op deze manier te bezorgen. Bent u niet aanwezig, dan zal de bezorger een kennisgeving achterlaten. Vervolgens zal het brievenbuspakje kosteloos binnen 3 werkdagen worden aangeboden door de pakketchauffeur.

MyParcel / PostNL aangetekend Pakket

 • Ook kunt u kiezen voor een aangetekende/pakket verzending (Bij aangetekende verzending is de inhoud van uw pakket verzekerd tegen verlies of beschadiging). Indien u hebt gekozen voor aangetekende/pakket verzending ontvangt u, nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, een verzend bevestiging e-mail met een PostNL Track & Trace code. Met deze code kunt u de bestelling volgen op de website van PostNL.
  De bezorging:
 • Binnen Nederland biedt een bezorger van PostNL de aangetekende bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de bestelling aan te nemen, ontvangt u bericht van PostNL.
 • Met dit bericht kunt u op de website van PostNL een nieuwe bezorg- afspraak inplannen, uw bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een PostNL-punt laten afleveren. NB: dit dient u te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
 • Mocht u geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorgdag opnieuw aangeboden. Mocht u wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een PostNL-punt gebracht waar u het gedurende de eerstvolgende 3 weken kunt afhalen, alvorens het retour wordt gestuurd naar DiamaasJuwelier.nl.

DiamaasJuwelier.nl verzendt ook naar: Europa | België & Duitsland

 • DiamaasJuwelier.nl verzendt bestellingen binnen heel Europa, dus ook naar België & Duitsland. Belgische & Duitse klanten kunnen net als de Nederlandse klanten kiezen voor gratis verzenden of aangetekend verzenden. De niet-aangetekende bestelling wordt voor België en Duitsland verzonden via PostNL Briefpost Priority.

Afleveradres

Het is ook mogelijk om uw (aangetekende) pakketje op een ander (huis)adres te laten bezorgen. Het is echter NIET mogelijk om uw pakketje bij bijvoorbeeld een winkel te laten afleveren. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u bij stap 2 van 4 aanvinken “Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven”.