Diamaas Top Juwelier

Over ons

Ons Verhaal

Voelt u bij de traditionele juweliers ook altijd een drempel om naar binnen te stappen? Bang dat u wat omver stoot, dat uw portemonnee niet groot genoeg is? Voor geen van deze dingen hoeft u te vrezen bij Diamaas Juwelier in Almere Buiten. Dit is een zaak waar iedereen, van jong tot oud, zo naar binnen kan lopen en een zaak met sieraden voor elke portemonnee.

Wie op zoek is naar een wat klassieker stuk dan heeft men de keus uit sieraden en horloges van bijvoorbeeld Seiko, de Klassieke collectie van Diamaas en nog veel meer.

Toekomstige echtparen kunnen ook in deze bijzondere winkel terecht. Diamaas Juwelier heeft prachtige trouwringen van diverse edelmetalen en modellen.

Wat deze juwelier onderscheidend maakt is, naast de gezelligheid in de winkel, het unieke assortiment. Door een zeer bewuste keuze van leveranciers heeft Diamaas Juwelier een bijzonder en zeer trendy aanbod. Zo bent u zeker van een heel speciaal sieraad.

Dit is een zaak waar iedereen, van jong tot oud, zo naar binnen kan lopen en een zaak met sieraden voor elke portemonnee.

Bij Diamaas Juwelier kunt u terecht voor zowel trendy als klassieke sieraden. Bekende merken die u hier vindt zijn bijvoorbeeld My imenso, KYBOE!, Orient, Davis, Danish Design, Colori Watches en Vendoux horloges, Boltjes Boltjes Zilveren sieraden, Lacoste en Juicy Couture.

Onze Missie

Is om iedereen een mooie sieraad aan te bieden waar je blij en gelukkig van wordt.

Onze Visie

Is om iedereen zijn droom sieraad te verzorgen

Wij geloven in

Een tijd waarin iedereen gelukkig is met een prachtige sieraad.